Onbeperkt fysiotherapie 2021 vergelijken

En weer is er een zorgverzekeraar afgevallen met onbeperkt aantal behandelingen voor fysiotherapie. Er valt dus minder te kiezen, en vaak ga je eerst nog door een medische procedure. Alle zorgverzekeraars met de daarbijbehorende polis en zorgpremie staan in de kolom onder de aanbiedingen. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot onbeperkt fysiotherapie 2021.

Deze verzekeraar is de enigste welke dit nog kan aanbieden, dubbele controle uitgevoerd op de zorgverzekeraars in de zorgvergelijker.

Zorgverzekeraar
Basispremie
Zorgpremie
Hier zie je de samenwerkende zorgverzekeraars welke onbeperkt fysiotherapie behandelingen vergoeden. pijltje

Zorgverzekering met onbeperkt fysiotherapie 2021

Zoals je ziet heeft De Friesland de goedkoopste zorgpremie, goedkoopst aanvullend pakket en directe acceptatie.
Zorgverzekeraar Naam pakket Zorgpremie 2021
ONVZ TopFit € 63,89
De Friesland AV Totaal = 36 behandelingen € 52,50
Er is nog maar een beperkte keuze als je je toch aanvullend wilt verzekeren voor veel behanelingen. Twijfel je over de hoeveelheid behandelingen? Dan kan je dus overwegen om voor de De Friesland zorgverzekering te kiezen, daar krijg je 36 behandelingen fysiotherapie voor € 52,50. Bij twijfel kun je je dus alsnog oriënteren voor een beperking in de vergoeding.
Tevens vallen ook de andere vormen van fysiotherapie onder de vergoedingen. Dit zijn o.a. oefentherapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en sporttherapie.

Fysiotherapie in de basisverzekering

Er is een ‘lijst chronische aandoeningen fysiotherapie’. Staat jouw aandoening hier ook bij, dan geeft de basisverzekering vergoeding voor alle nodige fysiotherapie behandelingen. Wel dien je de eerste 20 behandelingen fysiotherapie zelf te betalen. Daarna hoef je je leven lang geen behandelingen meer zelf te betalen.
  • Multipele Sclerose (spierziekte MS)
  • Frozen Shoulder
  • Ruggenmerg aandoening
  • Osteoporose (botontkalking)
  • Whiplash
Natuurlijk heb je in deze situatie geen zorgverzekering met 'onbeperkt fysiotherapie' nodig in 2021. Wel hebben de behandelingen effect op het eigen risico. Dit is maximaal € 385,- in 2021, en geldt voor alle zorgkosten bij elkaar opgeteld. Kies er in deze situatie dan ook niet voor om de goedkoopste zorgverzekering 2021 te nemen, deze hebben een verhoogd eigen risico. Bovendien is er dan geen vrije artsenkeuze en dus ook niet voor de fysiotherapeut.
Zorgpremie vanaf € 49.95 tot € 63.89
Onze beoordeling: