Welke zorgverzekering 2021 past bij mij?

Test welke zorgverzekering je moet kiezen. Een antwoord op de vraag: "welke zorgverzekering past bij mij en kies ik" vind hier. Op Goedkope Zorgverzekering 2021 vind je de beste zorgverzekering voor jou. Een ziektekostenverzekering 2021 ga je als het goed is niet zomaar afsluiten, wij informeren je graag. De keuze welke ik maak gaat puur om de centen, hoeveel wil ik betalen voor welke zorg? Waarschijnlijk heb je zelf ook echt geen idee, maak daarom een goede keuze met de uitgebreide zorgvergelijker. Alles wat je nodig denkt te hebben kun je hier ingeven, de beste zorgverzekeraar met het bijbehorende servicepakket krijg je hier te zien. Welke zorgverzekering kiezen jullie?

Welke zorgverzekering 2021 is het beste?

Door te kiezen voor vrije zorgkeuze heb je de beste zorgverzekering 2021. De zorgpolis met deze keuzevrijheid wordt de restitutiepolis genoemd. Met deze polisvorm kun je bij alle ziekenhuizen, apotheken, specialisten en artsen terecht zonder extra bijkomende kosten. Ga je voor een goedkopere naturapolis, dan geldt er een duidelijke beperking, welke van invloed is op de vergoeding. Welke zorgverzekering past bij mij als het gaat om keuzevrijheid? De beste zorgverzekering 2021 is dan de restitutiepolis!

Test welke zorgverzekering bij mij past

welke zorgpolis past bij mij
Test voor welke basisverzekering 2021 en eventuele aanvullende verzekering je voorkeur uit gaat. De 4 belangrijkste keuzes die je moet maken zijn:
  • Eigen risico verhogen voor hoge korting op je zorgpremie
  • Volledige of beperkte artsenkeuze, hierdoor extra voordeel
  • Of je je aanvullend wilt verzekeren
  • Meestal 1 a 2% korting bij jaarbetaling

Maar welke zorgverzekeraars zijn er?

In het seizoen 2021 zijn er wederom 42 verschillende zorgverzekeraars. De grote bekende namen zijn CZ, Zilveren Kruis, OHRA en VGZ. Deze, en andere, zorgverzekeraars hebben goedkopere labels opgericht om meer verzekerden te werven. Verschillen tussen deze voordelige labels zie je terug in de beperkte vrije zorgkeuze, online communicatie en beperking in aanvullende zorgverzekeringen. De meest toegankelijke worden op Goedkope Zorgverzekering 2021 getoond.

Welke tandartsverzekering?

Tandarts vergoeding tot 18 jaar:
Volledige dekking voor de tandartskosten, zelfs geen eigen risico.

Aanvullende tandartsverzekering vanaf 18 jaar: Voor de goedkoopste tandartsverzekering 2021 betaal je slechts € 8,20. Je krijgt dan maximaal € 250,- vergoeding voor de gemaakte tandartskosten in 2021. Heb je hier niet genoeg aan dan kun je kiezen uit een groot aantal andere pakketten bij alle zorgverzekeraars. Gemiddeld genomen krijg je voor elke euro die je voor deze aanvullende verzekering betaalt twee euro terug. De maximale vergoeding is € 1500,- en dat is bij Nationale Nederlanden.

Welke zorgverzekering bij zwangerschap?

Wat de beste zorgverzekering voor zwangere vrouwen is? Dat is helemaal afhankelijk van je situatie en wat je nodig zult hebben. Veel zorgkosten worden door de basisverzekering vergoed. Controles, echo's, bloedonderzoek en diverse andere zaken worden door de basisverzekering vergoed. De kosten voor een ziekenhuisbevalling zijn gedeeltelijk voor eigen rekening, je betaald daarvoor standaard een eigen bijdage. Dit geldt ook voor ene groot deel van de kosten van kraamzorg. Alle informatie die ik gevonden heb vind je op de pagina zorgverzekering & zwangerschap.

Welke voor orthodontie?

Orthodontie tot 18 jaar:
Vergoeding uit het basispakket hulp bij een ernstige ontwikkelings- of groeistoornis van de mond, gebit of kaak. Er geldt wel een eigen risico, hoogte is afhankelijk van de kosten en hoeveel eigen risico je zorgpolis heeft.

Orthodontie vanaf 18 jaar: Er is geen vergoeding vanuit de basisverzekering, je moet je hiervoor aanvullend verzekeren. De vergoedingen en voorwaarden lopen flink uiteen, kijk daar om de pagina vergoeding orthodontie.

Welke voor fysiotherapie?

Vergoeding tot 18 jaar: De eerste 9 behandelingen van fysiotherapie / oefentherapie worden vergoed. Beter resultaat nodig, dan krijg je eventueel 9 extra behandelingen gratis. Staat je aandoening op de chronische lijst, dan kom je mogelijk in aanmerking voor onbeperkt fysiotherapie, en dan volledig vergoed vanaf de basisverzekering.

Vergoeding vanaf 18 jaar: Geen vergoeding, tenzij je je aanvullend gaat verzekeren. Mocht je aandoening op de chronische lijst staan dan betaal je zelf tot 20 behandelingen. Overige sessies worden volledig vergoed door je zorgverzekeraar in 2021.

Zorgpremie vanaf € 105.25 tot € 134.95
Onze beoordeling: